Banner Zaklelijk

Printers moeten het gewoon doen.

Want u hebt als ondernemer veel belangrijkere dingen aan uw hoofd dan u met een printer bezig te houden. Laat ons uw printer(s) onderhouden dan houden we gelijk een oogje in het zeil wat betreft de cartridges.

Chat gesprek PRINTLER

Printermanagement

Wat wij vaak merkten bij bedrijven was dat er bijna nooit iemand echt verantwoordelijk was voor de printer. Wat er dus gebeurde was dat er pas nieuwe cartridges werden besteld wanneer de huidige al helemaal op waren. Het bedrijf staat op dat moment stil. In paniek wordt er dan snel naar ons gebeld om te vragen of we de cartridges zo snel mogelijk kunnen leveren. In veel gevallen is dit geen enkel probleem. Maar wij dachten voorkomen is beter dan genezen. Hierom hebben wij Printler ontwikkeld. Dit is ons gratis MPS systeem. Wanneer onze Printler app geinstalleerd is op een van de computers in het bedrijf zal de app de status van de printer(s) opvragen. Zodra een van de cartridges op of de 10% komt krijgen wij een seintje en sturen we gelijk een nieuwe op. Hierdoor heeft het bedrijf altijd precies op tijd een nieuwe cartridge en komt het bedrijf ook niet meer stil te staan.

 

Meer informatie over PRINTLER

Onderhoud

Printers hebben net als bijvoorbeeld auto’s en Cv-ketels onderhoud nodig. In een jaar kan er veel papierstof en resttoner in de laserprinter terechtkomen. Bij gebruik van onze eigenmerk tonercartridges komen we graag af en toe bij u langs voor een gratis onderhoudsbeurt. Hierdoor weet u dat uw laserprinter altijd in topconditie blijft en u niet voor verrassingen komt te staan. Is het langer dan een jaar terug of merkt u dat de machine vervuilt is neem dan contact met ons op, voor een (gratis) onderhoudsbeurt.

Reparaties & Installaties

Reparatie in ons service center

Problemen met uw printer? Breng hem bij ons langs! Mocht u gebruik maken van onze eigen merk cartridges dan vervallen de onderzoekskosten ter waarde van € 14,95. We proberen uw machine altijd zo snel mogelijk te repareren, maar ga er wel van uit dat u hem minimaal een dag “kwijt” bent. Wij hebben eventueel ook leenprinters staan om het gat op te vangen.

Reparatie op locatie

Problemen met uw printer? En hebt u niet de mogelijkheid de machine bij ons langs te brengen? Dan kunnen wij ook op locatie naar uw machine kijken. Hier rekenen wij wel het normale uur tarief voor. De printer bij ons langs brengen is hierdoor voor u goedkoper. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Installatie op locatie

Mocht u een nieuwe machine hebben aangeschaft dan kunt u de installatie van de nieuwe machine in uw netwerk door ons laten doen. Wij verwijderen de oude machine zowel fysiek als van uw netwerk en computer. En installeren de nieuwe machine op een plek naar keuze. De machine wordt op alle computers geïnstalleerd en getest op printen en (als deze optie er op zit) scannen.

 

Op zoek naar een nieuwe printer?

Voor uw organisatie op zoek naar een nieuwe printer? Met onze 18+ jaar ervaring in deze markt kunnen we u helpen de juiste printer voor uw gebruik te vinden. Neem contact met ons op en we gaan voor u persoonlijk op zoek naar de printer die het beste bij uw gebruik past.