Starter Cartridges Blog

Wat is een startercartridge voor een laserprinter?

Wat is een startercartridge voor een laserprinter?

De cartridge die wordt meegeleverd bij een printer wordt ook vaak een setup cartridge genoemd. We hebben in een vorig blog de setup cartridge al uitvoerig besproken. Verschillende klanten reageerden echter “op die van ons staat startercartridge” wat bedoelen ze hier mee?

Startercartridge vs setupcartridge

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, de vraag die wij vaak krijgen:
Vraag: Zit er verschil tussen een startercartridge en een setupcartridge?
Antwoord: Nee.

HP, Canon, Brother, Epson, Samsung… eigenlijk alle grote merken leveren hun machines met een cartridge om mee te beginnen. Om mee te starten. Deze startcartridge is kleiner dan de normale cartridge. Niet altijd qua buitenkant, maar dan wel qua inhoud: je print met een startercartridge minder dan met een normale cartridge. De naam startercartridge wordt vaker gebruikt voor een laserprinter, bij een inkt printer kom je dit bijna niet tegen. Daar heten ze vaak setup of intro cartridge.

Waarom zit er een startercartridge bij de printer?

De meeste printers hebben deze cartridge echt nodig om mee te beginnen. De printer zal bij installatie altijd om een startercartridge vragen, in het verleden was dit niet zo, maar tegenwoordig kan de printer niet zonder. De printer gaat een aantal controles uitvoeren, uitlijnen en kalibreren. Zonder deze cartridge zal je printer het helaas niet doen.

Startercartridge leeg?

Is uw startercartridge leeg? Bestel goedkoop en snel een volledig gevulde cartridge via onze webshop. Gebruik het zoekvenster boven in het scherm om de juiste cartridge(s) te bestellen. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen:

E-mail: klantenservice@cartridgecity.nl
Telefoon: 0229 214 334

Gratis verzending op alle orders boven de: NL € 50,- | BE € 100,-

 

Nederland
Gratis verzending op alle orders met een orderwaarde van € 50,- of meer. Daaronder rekenen wij u € 5,95 aan verzendbijdrage.

 

België
Gratis verzending op alle orders met een orderwaarde van € 100,- of meer. Daaronder rekenen wij u € 9,95 aan verzendbijdrage.

 

Uw bestelling afhalen in onze winkel is natuurlijk altijd gratis!

 

Sluiten
Zoeken sluiten
[wd_asp id=2]
[wd_asp id=6]

Haal uw bestelling (vandaag al)

op in onze winkel!

Bestel tot een uur voor sluitingstijd en haal vandaag al uw bestelling op in onze winkel in Hoorn aan het Breed nummer 8 (mits op voorraad).

Winkel:
Breed 8
1621 KB, Hoorn
0229 214 334
klantenservice@cartridgecity.nl

Sluiten

Maandag t/m zaterdag voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Bestelt u voor 15:00 op maandag t/m zaterdag dan gaat uw bestelling die zelfde dag nog met DHL mee. 80% van de pakketten levert DHL de volgende dag (behalve op zondag). Het kan dus helaas voorkomen dat uw bestelling 1 of 2 dagen later wordt geleverd door DHL. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

Sluiten

Net als elke andere webwinkel werkt CartridgeCity.nl alleen door (tijdelijke) "cookies" te plaatsen op uw computer. We maken GEEN gebruik van Google Analytics!