Service Center Hoorn.
Breed 8, 1621 KB Hoorn
Is geopend voor:
+ Afhalen bestelling
+ DHL Pakketten
+ Reparatie printers

Winkel.

De voorkant van ons Service Center in Hoorn functioneert als een winkel. Hier hebben we de meeste type cartridges van ons huismerk op voorraad. U vindt naast cartridges ook printers en andere kantoorartikelen.

Reparatie.

In ons Service Center in Hoorn bieden wij de mogelijkheid om uw printer te laten nakijken en eventueel te repareren. Wij rekenen vooraf € 9,95 onderzoekskosten om uw printer na te kijken wat er aan de hand is en wat het gaat kosten om dit te repareren. Mocht u gebruik maken van ons huismerk dan vervallen deze onderzoekskosten!

Advies.

In ons Service Center in Hoorn bent u welkom voor advies. Als u opzoek bent naar een nieuwe printer voor zowel zakelijk als particulier gebruik, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom binnen en laat u voorlichten door een van onze medewerkers.

Ophalen.

Online een bestelling gedaan? U kunt uw bestelling afhalen in ons Service Center in Hoorn. Selecteer hiervoor “Afhalen in Service Center Hoorn” tijdens het bestellen. U ontvangt een e-mail wanneer uw bestelling voor u klaar ligt.

Openingstijden.

Maandag: 12:00 – 18:00
Dinsdag: 09:30 – 18:00
Woensdag: 09:30 – 18:00
Donderdag: 09:30 – 18:00
Vrijdag: 09:30 – 18:00
Zaterdag: 09:30 – 17:00
Zondag: Gesloten

Klik hier voor de aangepaste openingstijden op feestdagen.