Reparaties / Installaties

Hebt u een probleem met uw printer? Dit kunnen we mogelijk voor u oplossen. Hieronder staan de meest voorkomende reparaties en de kosten daarvan. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Onderzoekskosten:
Gratis / € 9,95

Mocht u gebruik maken van onze huismerk/gerecyclede cartridges dan komen de onderzoekskosten te vervallen. Maakt u geen gebruik van onze huismerk/gerecyclede cartridges dan betaalt u € 9,95 onderzoekskosten.

Printkop reinigen:
€ 9,95 / € 14,95

Zit de printkop van uw printer verstopt? Printers met 4 of meer inktcartridges hebben een ingebouwde printkop. De eigenschap van inkt is om op te drogen. Dit gebeurt helaas ook in de printkop. Hierdoor krijgt u slechte afdrukken zoals strepen en ontbrekende kleuren. Dit is vaak te verhelpen door de printkop te laten reinigen. De printkop wordt dan met een reinigingsvloeistof handmatig schoongespoten. Mocht het reinigen van de printkop toch niet werken rekenen wij geen reinigingskosten. U betaalt dan eventueel alleen de onderzoekskosten wanneer u geen gebruikt maakt van onze cartridges.

Papierstoring verhelpen:
€ 9,95 / € 14,95

Is het papier vastgelopen in uw printer. Probeer hier niet te hard aan te trekken, en al helemaal niet tegen de looprichting in van de pick-uprollen. Hierdoor kunnen er intern veel beschadiging ontstaan. Breng de printer bij ons langs om het vastgelopen papier correct te laten verwijderen. 

Object(en) verwijderen:
€ 9,95 / € 14,95

Het gebeurt helaas nog best vaak dat we “objecten” zoals pennen, dopjes, muntjes, schaartjes, pepernoten en u kunt het zo gek niet bedenken al eens uit een printer hebben moeten halen. Krijgt u een papierstoring of een andere storing en weet u niet wat er aan de hand is? Breng de printer langs mogelijk zit er dus een object vast in de printer.

Schoonmaken laserprinter:
€ 19,95

Laserprinters werken met toner wat hele fijne poeder is. Helaas komt deze poeder ook vaak in de machine terecht tijdens het gebruik van de printer. Na verloop van tijd kan de printer hierdoor aardig vervuild raken. Breng de printer bij ons langs om de machine van binnen weer helemaal schoon te laten maken. Dit voorkomt lelijke afdrukken en eventuele grotere problemen als vervuilde fusers en drums. 

Reparaties/installaties op locatie:
Vanaf € 48,40 (€ 40,- ex.)

Wij repareren/installeren ook op locatie. Hier gelden niet de andere tarieven die gelden alleen bij het inleveren van uw printer bij onze service locatie in Hoorn. Voor reparaties/installaties op locaties gelden de volgende tarieven:
Eerste half uur: € 48,40 (€ 40,- ex.)
Daarna per half uur: € 36,30 (€ 30,- ex)
Eventuele onderdelen die vervangen moeten worden staan hier los van.