Reparaties & Installaties

Hebt u een probleem met uw printer? Dit kunnen we in veel gevallen voor u oplossen. Hieronder staan de meest voorkomende vragen omtrent reparaties en installaties.

Rekenen jullie onderzoekskosten?

Wanneer u geen (volledig) gebruik maakt van onze cartridges rekenen wij € 14,95 onderzoekskosten. Onderzoekskosten worden altijd vooraf afgerekend. 

Wat moet ik allemaal meenemen?

Wij ontvangen graag:

  • Alleen de printer met cartridges (geen kabels)
  • Bij sommige HP printer de losse stroomadapter

Dus voorderest geen kabels meenemen. Mocht u een HP printer hebben en zit er halverwege het stroomdraad een zwart blok? Dan dient u deze ook mee te nemen. Bij sommige HP printer zit namelijk de stroomadapter buiten de printer. Bij alle andere printers zit deze gewoon ingebouwd. 

Kan ik er op wachten?

Nee. Wij nemen alle printers in. Dit omdat wij de printer moeten aansluiten en installeren op een computer om hem goed te kunnen testen. Ga er van uit dat u de printer minimaal 1 werkdag kwijt bent.

Hoe lang ben ik mijn printer kwijt?

Ga er van uit dat u de printer minimaal 1 werkdag kwijt bent. Mocht de printkop van uw machine gereinigd moeten worden kan dit tot wel 3 werkdagen duren. 

Wat zijn de kosten voor een reparatie?

De kosten wisselen per probleem. Zie hieronder voor een globale overzicht van de kosten per reparatie:

  • Printkop reinigen: € 9,95 / € 24,95
  • Papierstoring verhelpen: € 9,95 / € 24,95
  • Printer schoonmaken: € 9,95 / € 24,95
  • Object(en) verwijderen: € 14,95 / 24,95
  • Overige reparaties: Vooraf een kostenoverzicht

Mochten de kosten hoger uitvallen dan € 24,95 dan nemen we altijd vooraf contact met u op.

Wat zijn de kosten van een installatie?

Dit ligt een beetje aan de situatie:

Installatie op uw laptop via een USB-kabel:
Neem uw laptop en printer mee naar ons service center in Hoorn (Breed 8). Wij installeren de printer dan via een USB-kabel op uw laptop. U kunt uw machines na een uur weer ophalen. 
Kosten:
€ 14,95 – Als de printer zelf al klaar is voor gebruik.
€ 19,95 – Als de printer zelf nog klaar gemaakt moet worden voor gebruik. Bijvoorbeeld bij een nieuwe printer.
Tijd: 1 uur

 

Installatie op locatie:
Als u de printer op uw WiFi-netwerk wilt hebben aangemeld of mocht u niet met u computer en printer naar ons service center kunnen/willen komen. Dan kan dit alleen bij u op locatie. Hier rekenen wij een uurtarief voor. Mocht bijvoorbeeld de Wifi-naam en wachtwoord al klaar liggen en de computer(s) opgestart en redelijk snel zijn dan is dit meestal in een half uur te doen. In alle andere gevallen duurt het al snel een uur.
Kosten: € 36,30 (€ 30,- ex. btw) per half uur

Doen jullie ook aan onderhoud van printers?

Jazeker! Bij onze zakelijke klanten met laserprinters gaan we 1x per jaar gratis langs om de printer een onderhoudsbeurtje te geven. Bent u geen zakelijke klant van ons maar heeft uw printer wel een onderhoudsbeurt nodig neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat kan ik zelf aan onderhoud doen?

Ga naar CartridgeCity.nl/hulp om te zien hoe u uw printer zelf goed kunt onderhouden. Mocht u toch ergens tegenaanlopen wat daar niet beschreven staat, neem dan contact op met onze klantenservice

Staat uw vraag hier niet tussen?

Neem dan contact met onze klantenservice op.

Contact opnemen