Reparaties & Installaties

Hebt u een probleem met uw printer?
Dit kunnen we in veel gevallen voor u oplossen.
Breng uw printer bij ons langs.

Is dit niet mogelijk?
We komen ook op locatie!
Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Hieronder staan de meest voorkomende vragen omtrent reparaties en installaties.

LET OP: Vervoer uw printer ALTIJD HORIZONTAAL en NOOIT VERTICAAL!

Wij rekenen € 17,50 onderzoekskosten. Deze Onderzoekskosten worden altijd vooraf afgerekend. Mocht u gebruik maken van onze huismerk of hervulde cartridges dan vervallen voor u de onderzoekskosten.

Wij ontvangen graag:

 • De printer met cartridges (geen kabels)
 • Eventueel voorbeeld van het probleem
 • Bij sommige HP printers zit de stroomadapter niet in de printer zelf. Deze zit vaak halverwege de stroomkabel (zwart blok). Deze dan ook graag meenemen.

Dus geen kabels meenemen tenzij u een HP printer hebt met stroomadapter buiten de printer. Dit is een zwart blok dat halverwege de stroomkabel zit. Niet alle HP printers hebben de stroomadapter buiten de printer.

Nee, in principe niet.

Wij nemen 9 van de 10 printers in. Dit omdat wij de printer moeten aansluiten en installeren op een computer om hem goed te kunnen testen. Soms is een probleem vrij eenvoudig door ons op te lossen dat we het terplekken doen. Maar 9 van de 10 moeten we echt innemen. Ga er van uit dat u de printer dan minimaal 1 werkdag kwijt bent. Mocht het meer dagen zijn dan vermelden wij dat altijd bij het innemen.

Ga er van uit dat u de printer minimaal 1 werkdag kwijt bent. Mocht de printkop van uw machine gereinigd moeten worden kan dit tot wel 3 werkdagen duren. Moeten er onderdelen vervangen worden en deze nog besteld moeten worden dan kan het tot wel 5 werkdagen duren.

De kosten wisselen per probleem. Zie hieronder voor een globale overzicht van de kosten per reparatie:

 • Onderzoekskosten: € 17,50 (vooraf betalen – vervalt bij gebruik onze huismerk cartridges!)
 • Printkop reinigen: Vanaf € 14,95
 • Papierstoring verhelpen: Vanaf € 14,95
 • Printer schoonmaken: Vanaf € 24,95
 • Object(en) verwijderen: Vanaf € 14,95
 • Waste tank counter reset Canon printer: € 14,95
 • Waste tank counter reset Epson printer: € 24,95
 • Overige reparaties: Vooraf een kostenraming

Mochten de kosten hoger uitvallen dan € 24,95 (excl. onderzoekkosten van € 17,50) dan nemen we altijd vooraf contact met u op.

Dit ligt een beetje aan de situatie:

Installatie op uw laptop via een USB-kabel:
Neem uw laptop en printer mee naar ons service center in Hoorn (Breed 8). Wij installeren de printer dan via een USB-kabel op uw laptop. U kunt uw machines na ongeveer een uur weer ophalen. Neem van te voren contact met onze klantenservice op om een geschikte tijd af te spreken.

Kosten:
€ 17,50 – Als de printer zelf al klaar is voor gebruik of bij ons nieuw is aangeschaft.
€ 22,50 – Nieuwe printer die niet bij ons is aangeschaft.
Tijd: 1 uur

 

Installatie op locatie:
Als u de printer op uw WiFi-netwerk wilt hebben aangemeld of mocht u niet met u computer en printer naar ons service center kunnen/willen komen. Dan kan dit alleen bij u op locatie. Hier rekenen wij arbeidskosten voor. Mocht bijvoorbeeld de Wifi-naam en wachtwoord al klaar liggen en de computer(s) opgestart en redelijk snel zijn dan is dit meestal in een half uur te doen.
Arbeidskosten: Eerste half uur wordt altijd gefactureerd a € 35,- ex. btw. Daarna per kwartier a € 17,50 ex. btw.
Voorrijkosten: Buiten een straal van 5 km rekenen wij € 1,- ex. btw per km.

Jazeker! Bij onze zakelijke klanten met laserprinters gaan we 1x per jaar gratis langs om de printer een onderhoudsbeurtje te geven. Bent u geen zakelijke klant van ons maar heeft uw printer wel een onderhoudsbeurt nodig neem dan contact op met onze klantenservice.

Ga naar CartridgeCity.nl/hulp om te zien hoe u uw printer zelf goed kunt onderhouden. Mocht u toch ergens tegenaanlopen wat daar niet beschreven staat, neem dan contact op met onze klantenservice

Staat uw vraag hier niet tussen?

Neem dan contact met onze klantenservice op.

Contact opnemen