Printler Logo

Hoe werkt het?   |   Is mijn printer geschikt?   |   Wat zijn de kosten?

Hoe werkt het?

1. Meldt u gratis aan

Aanmelden en gebruik van onze app is geheel gratis! Aanmelden is heel gemakkelijk en in een paar minuutjes gedaan. Aanmelden kost u dus helemaal niks, maar bespaart u uiteindelijk veel tijd en geld! U zit nergens aan vast. Stoppen kan op elk moment.

 
Aanmelden
Aanmelden op Printler

2. Installeer de Printler app

Na aanmelding ontvangt u van ons per e-mail de installatie instructies. Installeren van onze app duurt nog geen 5 minuten en kan door iedereen zelf uitgevoerd worden. Ook als u helemaal geen verstand hebt van computers en smartphones!

Hoe installeer ik de app?
Printler Installeren

3. De app houdt de status van uw cartridges in de gaten

Onze app controleert de status van uw cartridges. Zodra een van de cartridge onder de 10% komt of nog minder dan 10 dagen resterend heeft, geeft de app een seintje naar ons.

Status bijhouden

4. Nieuwe cartridge wordt automatisch opgestuurd

Wanneer wij een seintje hebben ontvangen dat een van uw cartridges binnenkort aan vervanging toe is sturen wij automatisch een nieuwe op.

Cartridge Verzenden

5. U ontvangt op tijd een nieuwe cartridge en komt dus nooit meer zonder te zitten

U ontvangt dus altijd precies op tijd een nieuwe cartridges waardoor u nooit meer mis grijpt. Zo staat het bedrijf nooit meer stil en hebt u nooit meer te weinig of juist te veel voorraad. En bij gebruik van ons eigenmerk cartridges bespaart u ook nog eens de helft op de printkosten. reken uit uw winst!

Vrolijk Mannentje

Is mijn printer geschikt?

Helaas zijn niet alle printers geschikt voor PRINTLER. Zo zijn bijna alle laserprinters wel geschikt. Echter bijna alle inktprinters zijn ongeschikt. Een aantal zakelijke inktprinters (o.a. HP OfficeJet serie) zijn wel weer geschikt. Naast dat uw printer een laserprinter (of zakelijke inktprinter) moet zijn, moet de printer ook zijn aangesloten op het netwerk. Dit mag zowel via een kabel (UTP-kabel) als draadloos (WiFi). Wanneer de printer alleen met een USB-kabel is aangesloten op een computer kan onze app geen verbinding maken met de printer. Zie hieronder de drie type installaties.

UTP Verbinding
WiFi Verbinding
USB Verbinding

Volg de chekclist

Om het overzichtelijk te maken volgt u de checklist. Een laserprinter (of office inktprinter) die op uw netwerk is aangesloten (via een UTP-kabel of via WiFi). Installeer onze app en u staat nooit meer stil.

Checklist

Wat zijn de kosten?

Het gebruik van Printler is volledig GRATIS!
Het enige wat u betaalt zijn de geleverde cartridges.
Alle service leveren wij gratis!
Dit betekend dus:

1. Geen aanmeldkosten

Aanmelden is geheel gratis en vrijblijvend. U kunt op ieder gewenst moment weer stoppen.

Gratis aanmelden!
Aanmelden op Printler

2. Geen installatiekosten

Installeren kunt u heel gemakkelijk zelf. Mocht u toch liever willen dat wij het voor u doen, dan kan dat gratis!

Hoe installeer ik de app?
Printler Installeren

3. Geen abonnementskosten

U betaalt alleen de geleverde cartridges. Het gebruik van Printler is dus voor u geheel gratis!

Abonnement Calender

4. Geen verzendkosten

U betaalt alleen de geleverde cartridges voor de rest niets. Dus ook geen verzendkosten!

Pakket Afleveren Groot

Wat kosten mijn cartridges?

Het gebruik van PRINTLER is geheel gratis! U betaald bij ons geen aanmeldkosten, geen installatiekosten, geen abonnementskosten en geen verzendkosten. Het enige wat u betaald zijn de geleverde cartridges. Al het gemak leveren we helemaal gratis!

Wilt u weten wat uw cartridge kost? Neem contact op met onze klantenservice of ga naar CartridgeCity.nl en gebruik de zoekbalk bovenin om uw cartridge op te zoeken.

GRATIS AANMELDEN