[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Over ons.

[/vc_column_text][vc_column_text]CartridgeCity is in 2005 in Hoorn gestart als een CartridgeWorld (franchise) hervul locatie. Binnen een jaar kwamen we er achter dat het allemaal veel beter kan en zijn we zelfstandig verder gegaan als CartridgeCity!

Waar we ons in het begin voornamelijk op de consumentenmarkt richten met het hervullen van inktpatronen zijn we langzaam steeds meer naar de zakelijke markt opgeschoven. Wij begrijpen hoe belangrijk een printer is op de hedendaagse werkvloer. Zonder printer staan de meeste bedrijven tegenwoordig simpel weg stil. Daarom zijn wij inmiddels een belangrijke partner voor meer dan 1.000 bedrijven die op onze kennis en kwaliteit vertrouwen.

Vanaf 2018 zijn wij begonnen met een nieuwe dienst: Printler We kregen steeds vaker belletjes van onze zakelijke klanten dat ze zonder tonercartridge zaten omdat ze weer waren vergeten te bestellen. Dit komt omdat er in een bedrijf eigenlijk niemand echt verantwoordelijk voor het bestellen van cartridges is. Hierdoor wordt er bijna altijd te laat besteld. Met het gevolg dat het bedrijf “stil” staat. Hier hebben wij wat voor ontwikkeld en brengen het op de markt onder de naam Printler.

Printler is een stukje software dat voor u bijhoud wat de status van de printer en de cartridges is. Deze informatie wordt naar onze server gestuurd en vanuit hier kunnen we de status van uw printer bijhouden. De software geeft ons automatisch een seintje wanneer een van de cartridges op 10% of 10 dagen resterend is gekomen. Hierdoor ontvangt u automatisch op tijd een nieuwe cartridge en staat uw bedrijf nooit meer stil.

Het gebruik van Printler is geheel gratis. U betaald alleen de cartridges die u gebruikt! Wilt u ook gebruik maken van Printler meld u aan via: Printler.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]