Onze inkt en toner cartridges nu ook in Bovenkarspel verkrijgbaar

[one_half]Bent u op zoek naar inkt of toner cartridges voor uw printer en woont u in Bovenkarspel, of in de buurt van Bovenkarspel? Dan kunt u vanaf nu terecht in het Streekhof voor onze huismerk inkt en toner cartridges. Bij Jouw Marktkraam in Bovenkarspel kunt u nu heel gemakkelijk onze huismerk inkt en toner cartridges kopen.

Wij kregen steeds vaker vragen van onze klanten uit de streek, of we ook een vestiging in het Streekhof hadden, of dat daar plannen voor waren. We hebben uiteindelijk niet besloten om een eigen vestiging te openen, maar om een soort van shop in shop toe te passen. Onze shop in shop vindt u in de Jouw Marktkraam winkel in het Streekhof.

Jouw Marktkraam Stede Broec
de Middend 96
1611 KT Bovenkarspel

Door het shop in shop concept kunnen wij niet alle inkt en toner cartridges aanbieden in Bovenkarspel. De meest gangbare types zijn daar verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een inkt of toner cartridge die niet in onze shop in shop in Jouw Marktkraam te verkrijgen is. Dan kunt u altijd deze website gebruiken om uw inkt of toner cartridge te bestellen. Mocht u er zelf niet uitkomen, of heeft u een vraag dan kunt u ons bereiken via klantenservice@cartridgecity.nl of 0229 214 334.[/one_half] [one_half_last]CartridgeCity in Jouw Marktkraam Stede Broec[/one_half_last]

Net als elke andere webwinkel werkt CartridgeCity.nl alleen door (tijdelijke) "cookies" te plaatsen op uw computer. We maken GEEN gebruik van Google Analytics!