test mps plaatje

Onafhankelijk printerbeheer voor MKB.

Printler MPS. Onafhankelijk printerbeheer voor MKB.


Managed Printer Services (MPS) 

Managed Printer Services (MPS) zijn al een poosje op de markt, met name voor lease-machines. Deze machines staan veelal bij multi-nationals, overheidsinstellingen en drukkerijen en dienen continu gemonitord te worden. Het systeem was in eerste instantie ontwikkeld voor het factureren van de tellerstanden, zo werd fraude voorkomen. Met een Managed Printer Services (MPS) kan tegenwoordig inzichtelijk gemaakt worden hoeveel, door wie en wat er geprint wordt. Best een enge gedachte dat een ander bedrijf kan zien wat er binnen uw organisatie zoals gebeurd.

Voor het Midden en Klein Bedrijf (MKB) was er nog geen goede MPS verkrijgbaar terwijl veel bedrijven er wel behoefte aan hebben. Met een goed MPS systeem bespaar je tijd, geld en misschien het belangrijkste de continuïteit van het bedrijf gaat erop vooruit.

Printler is een nieuwe MPS-service zonder poespas en welke aan alle verwachtingen voldoet. Geen Big Brother software die bijhoud wie wat heeft geprint maar wel eentje die zorgt voor continuïteit door de juiste cartridge op de juiste tijd te bezorgen.

Hoe werkt Printler?

Printler is merk onafhankelijk, Brother, Canon, HP, Epson, OKI, Samsung maar ook Kyocera of Ricoh printers kunnen met Printler overweg. Gelukkig maar want de meeste bedrijven hebben printers van verschillende merken staan en kunnen nu met één MPS systeem alles automatiseren.

Wanneer Printler is geïnstalleerd worden de tellerstanden, die printer zelf genereerd, bij ons weergegeven. Is een cartridge bijna aan vervanging toe dan wordt deze opgestuurd naar de juiste printer. Zo hoeft u geen onnodige voorraad te houden en komt u nooit zonder cartridge en dus printer te staan. Hierdoor kan uw bedrijf altijd door en staat het niet meer stil door lege cartridges.

Het grootste voordeel van MPS systemen is het automatisch aanleveren van cartridges, want het op tijd bestellen van de juiste cartridges of even snel naar de winkel rijden kost iedere keer tijd en geld.

MPS 2v1

Specificaties voor MPS

Zoals vermeld is Printler voor alle merken geschikt en dus goed inzetbaar voor elk bedrijf. Printler werkt alleen met printers welke op het netwerk zijn aangesloten. Dus wanneer de printer middels Wifi of met een UTP-kabel is aangesloten. Printers die alleen zijn aangesloten via een USB-kabel zijn helaas niet geschikt. Consumenten printers worden ook niet ondersteunt deze machines geven helaas geen data door.

Voordelen Printler

Ten opzichte van de bestaande MPS-systemen is Printler geheel onafhankelijk. U hebt dus ook de keuze tussen een originele of huismerk-cartridge. Onze huismerk cartridges zijn de beste alternatieven op de markt. Daarnaast produceren wij zo milieuvriendelijk mogelijk. Zoveel mogelijk grondstoffen van de originele cartridge worden hergebruikt. Een klassieke win-win situatie, u bespaart het milieu en uw portemonnee!

  • Printler is geheel gratis te gebruiken.
  • Werkt met alle netwerkprinters van alle merken.
  • Zelf bepalen of er huismerk of originele cartridges geleverd worden.
  • Printler ontvangt alleen de status van de machine en de cartridges. Er worden geen persoonlijke gegevens verwerkt!
Printler Logo

Net als elke andere webwinkel werkt CartridgeCity.nl alleen door (tijdelijke) "cookies" te plaatsen op uw computer. We maken GEEN gebruik van Google Analytics!