Doorgaan met printen met een “mogelijk op” melding op een Canon printer

Omdat de cartridges in Canon printers met 2 patronen compleet gesloten zijn en daarnaast een spons bevatten, heeft de printer geen idee hoeveel inkt er in de cartridge zit. In de elektronica van de cartridge zit een “teller”. Deze teller turft het aantal printjes en geeft na een X-aantal printjes aan dat de cartridge “mogelijk op” is. Meestal zit er nog voldoende inkt in de cartridge om nog een hele tijd door te gaan met printen. Gelukkig is deze melding eenvoudig weg te drukken. in de video hieronder laten we u zien hoe u dat doet:

Zodra de melding op uw computer scherm verschijnt zal op de printer ook een “storingslampje” gaan branden (icoon van een bliksem) of als uw printer een schermpje heeft een foute code verschijnen. Houd het rode knopje op uw printer net zo lang ingedrukt totdat de melding op uw computer scherm verdwijnt, of het storingslampje uit gaat, of de error van het schermpje op de printer weg gaat. LET OP: Het kan gebeuren dat u dit 2 keer achter elkaar dient te doen. 1x voor het kleuren patroon en 1x voor het zwarte patroon.

Gratis verzending op alle orders boven de: NL € 50,- | BE € 100,-

 

Nederland
Gratis verzending op alle orders met een orderwaarde van € 50,- of meer. Daaronder rekenen wij u € 5,95 aan verzendbijdrage.

 

België
Gratis verzending op alle orders met een orderwaarde van € 100,- of meer. Daaronder rekenen wij u € 9,95 aan verzendbijdrage.

 

Uw bestelling afhalen in onze winkel is natuurlijk altijd gratis!

 

Sluiten
Zoeken sluiten
[wd_asp id=2]
[wd_asp id=6]

Haal uw bestelling (vandaag al)

op in onze winkel!

Bestel tot een uur voor sluitingstijd en haal vandaag al uw bestelling op in onze winkel in Hoorn aan het Breed nummer 8 (mits op voorraad).

Winkel:
Breed 8
1621 KB, Hoorn
0229 214 334
klantenservice@cartridgecity.nl

Sluiten

Maandag t/m zaterdag voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Bestelt u voor 15:00 op maandag t/m zaterdag dan gaat uw bestelling die zelfde dag nog met DHL mee. 80% van de pakketten levert DHL de volgende dag (behalve op zondag). Het kan dus helaas voorkomen dat uw bestelling 1 of 2 dagen later wordt geleverd door DHL. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

Sluiten

Net als elke andere webwinkel werkt CartridgeCity.nl alleen door (tijdelijke) "cookies" te plaatsen op uw computer. We maken GEEN gebruik van Google Analytics!