Hulp op locatie

Hieronder de meest gestelde vragen over hulp op locatie. Mocht u een andere vraag hebben dan horen we ze natuurlijk graag. Neem daarvoor contact met ons op. Wilt u dat wij bij u op locatie komen om uw probleem op te lossen? Neem contact met ons op om samen een afspraak in te plannen.

Printer onderhoud

Ja – Wij gaan ongeveer 1x per jaar bij onze zakelijke klanten langs die met een laserprinter werken om deze een onderhoudsbeurtje te geven. Hierdoor blijft de machine langer goed en loopt u als gebruiker minder snel tegen problemen aan.

Bent u nog geen klant maar heeft de machine wel een onderhoudsbeurtje nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en de kosten.

Ja, zeker laserprinters kunnen op den duur vervuild raken doordat de toner in de machine zelf terecht komt. Wij hebben speciale apparatuur om deze fijne poeder uit uw machine te verwijderen. 

Ja – Al vervangen wij onderdelen liever niet op locatie. Alleen bij hele grote printers die moeilijk te vervoeren zijn zullen we dit op locatie doen. We proberen het vervangen van onderdelen zoveel mogelijk bij ons op de werkbank te doen. Hier hebben we namelijk goed licht en alle gereedschappen direct beschikbaar. Mocht het voor niet mogelijk zijn de printer bij ons langs te brengen kunnen we de machine ook bij u ophalen. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Printer reparatie

Voorrijkosten:
€ 1,- per km (ex. btw)

Arbeid:
€ 30,- per half uur met een minimum van een half uur. (ex. btw)

Onderdelen:
Mochten er onderdelen vervangen moeten worden dan maken wij hier apart een offerte voor aan zodat u vooraf weet wat het gaat kosten.