HP LaserJet Pro Color MFP M177FW en M176N Goedkoop is …..

[one_fourth].[/one_fourth][one_half]

Geen duurkoop.

Bent u aan het overwegen om een van deze machines aan te schaffen? Dan hebben wij wat informatie voor u die handig kan zijn om te weten voordat u een van deze printer aanschaft. De aanschafprijzen van deze printers zijn niet hoog, je krijgt veel functies en de HP M177FW en M176N kunnen mooie afdrukken maken. Maar het zijn wel “carrousel” printers, en carrousel printers staan niet bekend om hun kwaliteit. 

De HP M177FW en M176N werken met de HP 130 cartridges en kunnen los van elkaar vervangen worden. Houd er wel rekening mee dat u niet door kunt printen wanneer er één van de cartridges leeg is. Wil je bijvoorbeeld iets in het zwart printen maar geel is op, dan moet je eerst de lege cartridge vervangen voordat u weer door kunt gaan met printen.

Alle tonercartridges die in deze machines werken (Zwart, Cyaan, Geel en Magenta) hebben de naam HP 130A meegekregen. Let dus goed op welke kleur je nodig hebt! De HP 130A cartridges zijn per kleur ook onder de volgende typenummers bekend:

HP 130A Zwart = CF350A
HP 130A Cyaan = CF351A

HP 130A Geel = CF352A
HP 130A Magenta = CF353A

[porto_products view=”grid” ids=”20651,20648,20645,20642″]

 

CartridgeCity vs HP Cartridge

Wij streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit voor de beste prijs. Bij de inkoop kijken wij als eerst naar de kwaliteit van de cartridge en daarna pas naar de prijzen. Zodra een printerfabriekant met een nieuwe serie op de markt komt ontvangen wij niet veel later van verschillende fabrikanten alternatieven voor die serie. Deze worden bij ons intern uitgebreid getest. Alleen degene die onze uitgebreide test doorstaan en het goedkoopst worden aangeboden worden in ons assortiment opgenomen. Bij dit type was al snel duidelijk dat goedkoop duurkoop is. De goedkopere fabrikanten produceren helaas een product dat niet door onze uitgebreide test heen komt. De prijsvechters op internet leveren deze producten wel aan hun klanten. Deze kan je bijna altijd direct weer retour sturen omdat ze simpel weg niet goed zijn.

Alle alternatieve voor deze serie zijn bij ons intern getest in de M176N. We printen altijd op double A papier, dit is veruit het beste papier voor uw printer. Double A papier laat geen papierstof achter in de printer en scheurt niet snel. Het papier is mooi glad voor perfecte afdrukken. Het alternatief dat wel door onze strenge keuring is gekomen print net zo goed als het origineel. maar dan voor een veel lagere prijs. Je kan er ook nog eens meer mee printen.

 

Zwakke schakel HP LaserJet Pro Color MFP M177FW en M176N

De voorgangers van de printers HP CP1020 en HP CP2015 hebben veel problemen gekend met de carrousel. Ook de HP M177FW en M176N hebben dezelfde carrousel, deze roteert tijdens het printen en geeft ongetwijfeld vroeg of laat een probleem. Bij het plaatsen van de cartridge zal je merken dat er zeer weinig ruimte is, stevig aandrukken wil je eigenlijk niet doen want alles voelt erg fragiel aan. Maar niet goed plaatsen is de meestal de oorzaak van de problemen.

Tip: Druk de cartridge altijd goed aan, de carrousel hangt vast met stevige veren. Je hebt hier enige speelruimte.

Als de carrousel vastloopt dan kan je de stekker uit het apparaat halen en hopen dat alle tandwielen weer gereset worden zodat de machine weer functioneert.

Wanneer de carrousel zichzelf niet hersteld is het einde oefening. HP doet niet moeilijk als het apparaat binnen de garantie valt van 12 maanden. Je krijgt netjes een (gebruikte) vervanger.

 

Nog even verder kijken?

Ben je aan het oriënteren voor een nieuwe kleuren laser printer? kijk dan nog even verder.

De volgende modellen vallen in dezelfde prijsklasse en hebben geen carrousel.

Samsung

SAMSUNG XPRESS SL-C480W

SAMSUNG XPRESS SL-C480FW

HP

HP COLOR LASERJET PRO MFP M277DW

Canon

CANON I-SENSYS MF628CW

 

[/one_half][one_fourth_last].[/one_fourth_last]

Net als elke andere webwinkel werkt CartridgeCity.nl alleen door (tijdelijke) "cookies" te plaatsen op uw computer. We maken GEEN gebruik van Google Analytics!