Getest: Canon i-Sensys LBP151DW

[one_fourth].[/one_fourth][one_half]

Canon i-Sensys LBP151DW

Canon heeft de afgelopen maanden meerdere mono laser printers geïntroduceerd die met name gebruikt zullen worden in een kantooromgeving.

Eén daarvan is de Canon i-Sensys LBP151DW. Dit is een klein formaat laserprinter, die zowel via USB, Netwerk als draadloos aangesloten kan worden. Daarnaast kan de printer automatisch dubbelzijdig printen (duplex). De Canon i-Sensys LBP151DW print de eerste pagina supersnel, al na 8 seconde ligt de eerste afdruk klaar, om daarna nog 26 pagina’s te printen voordat de minuut om is. 

 

Ervaring Canon i-Sensys LBP151DW

We hebben de Canon i-Sensys LBP151DW nu twee maanden bij ons in het magazijn in gebruik. Geen betere test dan een echte praktijk test. In het magazijn worden voornamelijk pakbonnen, facturen en verzendbewijzen geprint. In de afgelopen twee maanden hebben we ongeveer 4000 pagina’s afgedrukt met deze machine en de machine doet het tot op heden prima. Niet één keer hebben we een papierstoring of ander oponthoud gehad (ook mede dankzij het gebruik van Double A papier). Tot dusverre dus heel betrouwbaar, dat is wat je verlangt van een mono laserprinter.

 

Verbruik Canon i-Sensys LBP151DW

737-rood

 

Hoeveel kost één afdruk? Waarom kost een originele cartridge zoveel geld? dat zijn vragen die we elke dag horen. Klanten zijn prijsbewust en elke euro kan je maar één keer uitgeven. Volgens de opgave van Canon kan je met de Canon 737 cartridge 2.400 pagina’s afdrukken, dit is echter bij een paginadekking van 5%. Aanschaf van een Canon 737 bedraagt ongeveer €70,- incl. btw. Je komt dan dus op 3 cent per afdruk.

Meer afdrukken minder betalen

De Canon 737 is gelukkig ook beschikbaar in een goedkopere variant. Voor €44,95 heb je een betrouwbare nieuwe cartridge die ook nog eens meer print, namelijk 2.500 afdrukken. Je komt dan op 2 cent per afdruk. Dat is dus 33% goedkoper dan de originele. De afdruk-techniek die gebruikt wordt in de Canon 737 toner is al een poosje in gebruik. Hierdoor konden wij snel een goed alternatief produceren. Toner nodig? Bestel hem dan voordelig snel hieronder:

[porto_products title=”Canon 737″ view=”grid” columns=”1″ ids=”13465″]

De huismerk cartridges hebben zich op dit vlak al lang en breed bewezen, dus meer afdrukken en minder betalen zonder risico’s.

[/one_half][one_fourth_last].[/one_fourth_last]

Net als elke andere webwinkel werkt CartridgeCity.nl alleen door (tijdelijke) "cookies" te plaatsen op uw computer. We maken GEEN gebruik van Google Analytics!