Firmware update HP office jet Pro X476 en X451

Nieuwste firmware (1548AR) HP office jet Pro X476 en X451 serie werkt met chip van CartridgeCity.

Ook met nieuwste HP firmware werkt alles prima.

De firmware voor de HP Office jet Pro X476 en X451 serie is eind 2015 geüpdatet maar na twee maanden was het alweer raak. Zonder dat de gebruiker het wist werden de updates eind februari 2016 uitgevoerd, na een reboot of installatie van een nieuwe cartridge is de nieuwe firmware actief.

De nieuwe firmware heeft een aantal fixes in zich, volgens de HP website althans. Onze HP office jet Pro X476 en X451 werken allebei naar behoren, een firmware update was wat ons betreft dus niet noodzakelijk.

 

Omdat het op internet ineens veel meldingen waren over niet functionerende cartridges hebben wij onze machines direct voorzien van de allerlaatste firmware. Het gaat hierbij om firmware versie 1548AR, dit zijn de laatste 6 karakters van het complete nummer.

Op de machine zelf kan er bijvoorbeeld  LZP1CN1548AR staan.

Zelf kan je dit gemakkelijk nakijken door op de   te drukken naast het beeldscherm. Als je iets naar beneden scrol dan zie je (zie afbeelding) onderin het scherm de geïnstalleerde firmware versie staan.

 

Geen problemen tijdens de testen.

Onze huismerk cartridges blijven ook bij de nieuwste firmware versie onveranderd door printen. Ook bij veelvuldig wisselen en rebooten hebben wij geen problemen gevonden. We hebben de cartridges in onze eigen X476DW en X451DW getest. Voor de zekerheid hebben we klanten met een HP Office jet Pro X551DW en X576DW benaderd en ook hier de testen uitgevoerd met de laatste firmware. Uiteindelijk blijkt de firmware versie bepalend en niet het machine type.

 

Foutmelding HP970 en HP971 bij verkeerde chips

Foutmelding HP970XL

Wanneer er niet originele cartridges worden gebruikt en de chips worden niet geaccepteerd dan merk je dit snel. Na het wisselen van een cartridge zal de machine 1 print kunnen maken en vervolgens sluit hij de zojuist geplaatste cartridge uit. Pas als je een cartridge met de juiste chip plaatst zal de machine weer gaan werken, tenzij er nog meer “oude” chips op de overige cartridges zitten.

“De firmware update is niet alleen om ‘foutjes’ te fixen maar voornamelijk om niet originele cartridges uit te sluiten.”

 

Hieronder een lijst met de firmware versies die tot op heden zijn uitgekomen. We hebben alle firmware versies getest met onze huismerk cartridges en die werken probleemloos.

  • LNP1CN1245GR
  • LNP1CN1409BR
  • LNP1CN1432DR
  • LNP1CN1502BR
  • LVP1CN1548AR

Onze huismerk cartridges zijn getest in de volgende machines.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan horen wij het heel graag.

Nieuwe cartridges nodig?
Bestel ze voordelig en snel:

[porto_block name=”hp-970-hp-971″]

Gratis verzending op alle orders boven de: NL € 50,- | BE € 100,-

 

Nederland
Gratis verzending op alle orders met een orderwaarde van € 50,- of meer. Daaronder rekenen wij u € 5,95 aan verzendbijdrage.

 

België
Gratis verzending op alle orders met een orderwaarde van € 100,- of meer. Daaronder rekenen wij u € 9,95 aan verzendbijdrage.

 

Uw bestelling afhalen in onze winkel is natuurlijk altijd gratis!

 

Sluiten
Zoeken sluiten
[wd_asp id=2]
[wd_asp id=6]

Haal uw bestelling (vandaag al)

op in onze winkel!

Bestel tot een uur voor sluitingstijd en haal vandaag al uw bestelling op in onze winkel in Hoorn aan het Breed nummer 8 (mits op voorraad).

Winkel:
Breed 8
1621 KB, Hoorn
0229 214 334
klantenservice@cartridgecity.nl

Sluiten

Maandag t/m zaterdag voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Bestelt u voor 15:00 op maandag t/m zaterdag dan gaat uw bestelling die zelfde dag nog met DHL mee. 80% van de pakketten levert DHL de volgende dag (behalve op zondag). Het kan dus helaas voorkomen dat uw bestelling 1 of 2 dagen later wordt geleverd door DHL. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

Sluiten

Net als elke andere webwinkel werkt CartridgeCity.nl alleen door (tijdelijke) "cookies" te plaatsen op uw computer. We maken GEEN gebruik van Google Analytics!