Epson 33 inkt cartridges blog

Epson 33 cartridges voor de Expression Premium

Epson 33 en Epson 33XL cartridges voor de nieuwste Expression Premium series.

Epson heeft weer zijn printer aanbod voor thuisgebruik en klein zakelijke gebruik met 4 nieuwe printers uitgebreid. Bij deze printers horen nieuwe cartridges, Epson noemt de nieuwste cartridge de Epson 33 en deze zijn geschikt voor de nieuwste Expression Premium series.

Even snel wat kopiëren, inscannen of uitprinten via je pc, mobiel of tablet? Middels de nieuwe Epson App, Epson iPrint, gaat dit makkelijker dan ooit. De vier nieuwe Epson modellen luisteren naar de volgende namen.

Al deze printers werken met dezelfde printkop, hierdoor gebruiken ze dus ook dezelfde cartridges. Zoals altijd levert Epson alle printers met setup cartridges. Hiermee kan je aan de slag, maar veel kan je er niet mee printen. U kunt na de setup patronen prima ons huismerk gebruiken. Ons huismerk bevat meer inkt en is een stuk voordeliger dan de cartridges van Epson, waar u voornamelijk voor het merk betaald. Bespaar extra op uw printkosten door ons voordeelset te bestellen.

[porto_products title=”Epson 33XL Huismerk” view=”grid” columns=”6″ column_width=”6″ orderby=”menu_order” order=”ASC” ids=”13923,13939,13789,13917,13812,13796″]

Als we de nieuwe Epson Expression Premium modellen bekijken kunnen we niet anders concluderen dat het de opvolgers zijn van de printers die voorheen de Epson 26 cartridges gebruikten. Uiteraard zijn de Epson 26 en Epson 33 niet uitwisselbaar, de chip die erop zit laat dit niet toe.

Alle Epson inkt series werken met afbeeldingen om alle series snel uit elkaar te kunnen houden. De Epson 33 kunt u herkennen aan de sinaasappel op de originele verpakking. Daarnaast heeft iedere kleur ook zijn eigen code. Deze codes zijn als volgt:

 

Net als elke andere webwinkel werkt CartridgeCity.nl alleen door (tijdelijke) "cookies" te plaatsen op uw computer. We maken GEEN gebruik van Google Analytics!