Epson 33 inkt cartridges blog

Epson 33 cartridges voor de Expression Premium

Epson 33 en Epson 33XL cartridges voor de nieuwste Expression Premium series.

Epson heeft weer zijn printer aanbod voor thuisgebruik en klein zakelijke gebruik met 4 nieuwe printers uitgebreid. Bij deze printers horen nieuwe cartridges, Epson noemt de nieuwste cartridge de Epson 33 en deze zijn geschikt voor de nieuwste Expression Premium series.

Even snel wat kopiëren, inscannen of uitprinten via je pc, mobiel of tablet? Middels de nieuwe Epson App, Epson iPrint, gaat dit makkelijker dan ooit. De vier nieuwe Epson modellen luisteren naar de volgende namen.

Al deze printers werken met dezelfde printkop, hierdoor gebruiken ze dus ook dezelfde cartridges. Zoals altijd levert Epson alle printers met setup cartridges. Hiermee kan je aan de slag, maar veel kan je er niet mee printen. U kunt na de setup patronen prima ons huismerk gebruiken. Ons huismerk bevat meer inkt en is een stuk voordeliger dan de cartridges van Epson, waar u voornamelijk voor het merk betaald. Bespaar extra op uw printkosten door ons voordeelset te bestellen.

[porto_products title=”Epson 33XL Huismerk” view=”grid” columns=”6″ column_width=”6″ orderby=”menu_order” order=”ASC” ids=”13923,13939,13789,13917,13812,13796″]

Als we de nieuwe Epson Expression Premium modellen bekijken kunnen we niet anders concluderen dat het de opvolgers zijn van de printers die voorheen de Epson 26 cartridges gebruikten. Uiteraard zijn de Epson 26 en Epson 33 niet uitwisselbaar, de chip die erop zit laat dit niet toe.

Alle Epson inkt series werken met afbeeldingen om alle series snel uit elkaar te kunnen houden. De Epson 33 kunt u herkennen aan de sinaasappel op de originele verpakking. Daarnaast heeft iedere kleur ook zijn eigen code. Deze codes zijn als volgt:

 

Gratis verzending op alle orders boven de: NL € 50,- | BE € 100,-

 

Nederland
Gratis verzending op alle orders met een orderwaarde van € 50,- of meer. Daaronder rekenen wij u € 5,95 aan verzendbijdrage.

 

België
Gratis verzending op alle orders met een orderwaarde van € 100,- of meer. Daaronder rekenen wij u € 9,95 aan verzendbijdrage.

 

Uw bestelling afhalen in onze winkel is natuurlijk altijd gratis!

 

Sluiten
Zoeken sluiten
[wd_asp id=2]
[wd_asp id=6]

Haal uw bestelling (vandaag al)

op in onze winkel!

Bestel tot een uur voor sluitingstijd en haal vandaag al uw bestelling op in onze winkel in Hoorn aan het Breed nummer 8 (mits op voorraad).

Winkel:
Breed 8
1621 KB, Hoorn
0229 214 334
klantenservice@cartridgecity.nl

Sluiten

Maandag t/m zaterdag voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Bestelt u voor 15:00 op maandag t/m zaterdag dan gaat uw bestelling die zelfde dag nog met DHL mee. 80% van de pakketten levert DHL de volgende dag (behalve op zondag). Het kan dus helaas voorkomen dat uw bestelling 1 of 2 dagen later wordt geleverd door DHL. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

Sluiten

Net als elke andere webwinkel werkt CartridgeCity.nl alleen door (tijdelijke) "cookies" te plaatsen op uw computer. We maken GEEN gebruik van Google Analytics!