Epson 29 inkt cartridges blog

Epson 29 cartridges voor de Expression Home series

Epson 29 en Epson 29XL cartridges
voor de nieuwste Expression Home series.

[one_fourth].[/one_fourth][one_half]Epson vernieuwd zijn printer aanbod voor thuisgebruik met maar liefst 5 nieuwe printers. Daar horen dus nieuwe cartridges bij. Epson noemt de nieuwste cartridge de Epson 29 en deze zijn geschikt voor de nieuwste Expression Home series.

Even snel wat kopiëren, inscannen of uitprinten via je pc, mobiel of tablet? Epson heeft weer zijn best gedaan, middels de nieuwe Epson App is het makkelijker dan ooit. Epson heeft voor thuisgebruik 5 nieuwe modellen en die luisteren naar de volgende namen.

Epson Expression Home XP-235
Epson Expression Home XP-332
Epson Expression Home XP-335
Epson Expression Home XP-432
Epson Expression Home XP-435

Al deze printers werken met dezelfde printkop, hierdoor gebruiken ze dus ook dezelfde cartridges. Zoals altijd levert Epson alle printers met setup cartridges. Hiermee kan je aan de slag, maar veel kan je er niet mee printen. U kunt na de setup patronen prima ons huismerk gebruiken. Ons huismerk bevat meer inkt en is een stuk voordeliger dan de cartridges van Epson, waar u voornamelijk voor het merk betaald. Bespaar extra op uw printkosten door ons voordeelset te bestellen.

[porto_products title=”Epson 29XL Huismerk” view=”grid” columns=”5″ column_width=”5″ orderby=”menu_order” order=”ASC” ids=”19650,19649,19653,19652,19651″]

Als we de nieuwe Epson Expression Home modellen bekijken kunnen we niet anders concluderen dat het de opvolgers zijn van de printers die voorheen de Epson 18 cartridges gebruikten. Uiteraard zijn de Epson 18 en Epson 29 niet uitwisselbaar, de chip die erop zit laat dit niet toe.

Alle Epson inkt series werken met afbeeldingen om alle series snel uit elkaar te kunnen houden. De Epson 29 kunt u herkennen aan de aardbei op de originele verpakking. Daarnaast heeft iedere kleur ook zijn eigen code. Deze codes zijn als volgt:

Epson 29XL Zwart: T2991
Epson 29XL Cyaan: T2992
Epson 29XL Magenta: T2993
Epson 29XL Geel: T2994

[/one_half][one_fourth_last].[/one_fourth_last]

Gratis verzending op alle orders boven de: NL € 50,- | BE € 100,-

 

Nederland
Gratis verzending op alle orders met een orderwaarde van € 50,- of meer. Daaronder rekenen wij u € 5,95 aan verzendbijdrage.

 

België
Gratis verzending op alle orders met een orderwaarde van € 100,- of meer. Daaronder rekenen wij u € 9,95 aan verzendbijdrage.

 

Uw bestelling afhalen in onze winkel is natuurlijk altijd gratis!

 

Sluiten
Zoeken sluiten
[wd_asp id=2]
[wd_asp id=6]

Haal uw bestelling (vandaag al)

op in onze winkel!

Bestel tot een uur voor sluitingstijd en haal vandaag al uw bestelling op in onze winkel in Hoorn aan het Breed nummer 8 (mits op voorraad).

Winkel:
Breed 8
1621 KB, Hoorn
0229 214 334
klantenservice@cartridgecity.nl

Sluiten

Maandag t/m zaterdag voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Bestelt u voor 15:00 op maandag t/m zaterdag dan gaat uw bestelling die zelfde dag nog met DHL mee. 80% van de pakketten levert DHL de volgende dag (behalve op zondag). Het kan dus helaas voorkomen dat uw bestelling 1 of 2 dagen later wordt geleverd door DHL. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

Sluiten

Net als elke andere webwinkel werkt CartridgeCity.nl alleen door (tijdelijke) "cookies" te plaatsen op uw computer. We maken GEEN gebruik van Google Analytics!