Epson 29 inkt cartridges blog

Epson 29 cartridges voor de Expression Home series

Epson 29 en Epson 29XL cartridges
voor de nieuwste Expression Home series.

[one_fourth].[/one_fourth][one_half]Epson vernieuwd zijn printer aanbod voor thuisgebruik met maar liefst 5 nieuwe printers. Daar horen dus nieuwe cartridges bij. Epson noemt de nieuwste cartridge de Epson 29 en deze zijn geschikt voor de nieuwste Expression Home series.

Even snel wat kopiëren, inscannen of uitprinten via je pc, mobiel of tablet? Epson heeft weer zijn best gedaan, middels de nieuwe Epson App is het makkelijker dan ooit. Epson heeft voor thuisgebruik 5 nieuwe modellen en die luisteren naar de volgende namen.

Epson Expression Home XP-235
Epson Expression Home XP-332
Epson Expression Home XP-335
Epson Expression Home XP-432
Epson Expression Home XP-435

Al deze printers werken met dezelfde printkop, hierdoor gebruiken ze dus ook dezelfde cartridges. Zoals altijd levert Epson alle printers met setup cartridges. Hiermee kan je aan de slag, maar veel kan je er niet mee printen. U kunt na de setup patronen prima ons huismerk gebruiken. Ons huismerk bevat meer inkt en is een stuk voordeliger dan de cartridges van Epson, waar u voornamelijk voor het merk betaald. Bespaar extra op uw printkosten door ons voordeelset te bestellen.

[porto_products title=”Epson 29XL Huismerk” view=”grid” columns=”5″ column_width=”5″ orderby=”menu_order” order=”ASC” ids=”19650,19649,19653,19652,19651″]

Als we de nieuwe Epson Expression Home modellen bekijken kunnen we niet anders concluderen dat het de opvolgers zijn van de printers die voorheen de Epson 18 cartridges gebruikten. Uiteraard zijn de Epson 18 en Epson 29 niet uitwisselbaar, de chip die erop zit laat dit niet toe.

Alle Epson inkt series werken met afbeeldingen om alle series snel uit elkaar te kunnen houden. De Epson 29 kunt u herkennen aan de aardbei op de originele verpakking. Daarnaast heeft iedere kleur ook zijn eigen code. Deze codes zijn als volgt:

Epson 29XL Zwart: T2991
Epson 29XL Cyaan: T2992
Epson 29XL Magenta: T2993
Epson 29XL Geel: T2994

[/one_half][one_fourth_last].[/one_fourth_last]

Net als elke andere webwinkel werkt CartridgeCity.nl alleen door (tijdelijke) "cookies" te plaatsen op uw computer. We maken GEEN gebruik van Google Analytics!