Bezorgen.


[one_third]Verzenden.[/one_third][one_third]Ophalen.[/one_third][one_third_last]Verzendkosten.[/one_third_last] [one_third]Afleveren op een ander adres.[/one_third][one_third]Track & Trace.[/one_third][one_third_last]Pakket of Brievenbus.[/one_third_last]


Verzenden.
Uw bestelling wordt met PostNL verzonden. Besteld u op werkdagen voor 17:00 dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag meegegeven met PostNL. Normaal gesproken levert PostNL de bestelling de volgende dag bij u af.


Ophalen.
U kunt uw bestelling ook ophalen in onze winkel in Hoorn. Geef tijdens het bestellen aan dat u uw bestelling liever ophaalt. U ontvangt dan een email wanneer u bestelling opgehaald kan worden.


Verzendkosten.
Voor orders met een totaal bedrag van onder de €50,- rekenen wij €3,95 (incl. BTW) verzendbijdrage. Voor alle orders met een totaal bedrag van meer dan €50,- is de verzending voor u geheel gratis.


Afleveren op een ander adres.
U kunt uw bestelling ook op een ander adres laten afleveren dan uw factuuradres. Mocht u uw bestelling op uw werk willen ontvangen of op een andere locatie dan het hoofdkantoor. Vink het hokje achter de tekst “VERZENDEN NAAR EEN ANDER ADRES?” aan om een ander afleveradres in te vullen.


Track & Trace.
In de email die u van ons ontvangt met betrekking tot de verzending van uw order staat een link naar de PostNL website. Hier kunt u uw zending volgen en ook zien of uw order als een pakket of een brievenbuspakje is verzonden. Voor de brievenbuspakjes hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de levering.


Pakket of Brievenbuspakje.
Sommige orders passen in een brievenbuspakje. Dit is een klein doosje die in uw brievenbus past. Hierdoor hoeft u niet aanwezig te zijn tijdens de levering. U kunt op de website van PostNL Track & Trace zien of uw bestelling als een pakket of als een brievenbuspakje is verzonden. Voor alle pakketten is een handtekening verplicht, maar mag bij de buren worden afgeleverd tenzij de klant dit heeft kenbaar gemaakt dit niet te willen.