Betalen.


[one_third]iDeal.[/one_third][one_third]PayPal.[/one_third][one_third_last]Vooruit betalen.[/one_third_last] [one_third]Achteraf betalen.[/one_third][one_third]Op rekening.[/one_third][one_third_last]Factuur.[/one_third_last]


iDeal.
iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee u kunt betalen via uw eigen bank. Veilig en snel!


PayPal.
Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord.


Vooruit betalen.
U ontvangt van onze betaalprovider Sisow een digitale factuur die u zowel online als via u eigen bank in de buurt kunt betalen. Zodra de betaling bij ons binnen is wordt uw order verder verwerkt. Wilt u uw order snel in huis kies dan voor een van de andere betaalmethodes.


Achteraf betalen.
Eerst zien, dan betalen; net als in een echte winkel. Dat is wat je wil, wanneer je een bestelling doet. Met AchterafBetalen betaal je veilig en eenvoudig, nadat je je product hebt ontvangen.

De voordelen van AchterafBetalen:

    • Eerst zien, dan betalen
    • Een comfortabele betalingstermijn van standaard 14 dagen, die aansluit op het retourrecht
    • Factuur per e-mail met iDEAL-link
    • Gemakkelijk en veilig in gebruik
    • Alleen betalen wat je houdt. Retourzendingen hoef je niet vooruit te betalen

Hoe werkt AchterafBetalen?

1. Kies voor AchterafBetalen
Wanneer je winkelmandje gevuld is, kies je tijdens het afrekenen voor AchterafBetalen. Je herkent AchterafBetalen aan het zwarte logo met gele en witte letters.

2. Vul je gegevens in
Voor het afhandelen van je bestelling hebben wij een aantal gegevens nodig. Nadat je deze hebt ingevuld, voeren wij een online check uit. Kijk goed of je alle gegevens juist hebt ingevuld.

3. Bevestig je bestelling
Door de bestelling te bevestigen, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van AchterafBetalen.

4. Ontvang je bestelling
De webwinkel verstuurt de door jou bestelde producten en je ontvangt ze thuis.

5. Eenvoudig betalen
Je ontvangt een digitale factuur van AchterafBetalen. Deze betaal je eenvoudig via de groene iDEAL-button in de factuur. Je kan ook zelf het geld overmaken op ons rekeningnummer. Zorg er hierbij wel voor dat je het juiste rekeningnummer, zoals aangegeven op de factuur, en het juiste betalingskenmerk vermeldt. Na ontvangst van de factuur heb je standaard 14 dagen de tijd om te betalen. Wil je de producten retourneren? Geef het door aan de webwinkel en je hoeft de rekening niet voor te schieten.


Op rekening.
Aan onze vaste zakelijke klanten bieden wij de optie om te bestellen op rekening. Dit betekend dat wij de factuur meesturen met de order en dat de klant de factuur kan overmaken wanneer het hem/haar uitkomt. Bent u een zakelijke klant en wilt u graag gebruik maken van op rekening betalen, neem dan contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.


Factuur.
De factuur word digitaal verstuurd als bijlage in het “bevestigingsmailtje” die u direct ontvangt na het plaatsen van een bestelling. Op de factuur staat de BTW vermeld (21%). Mocht u perrongelijk tijdens het bestellen een fout gemaakt hebben in uw emailadres en dus geen email hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.