Oki 44917602 Blog

Beste koop: OKI 44917602 toner

Bij CartridgeCity leveren we naast de originele inkt- en tonercartridges, ook Huismerk cartridges. Vaak heeft het Huismerk cartridge een wat besmette naam. Dit komt omdat iedere hobbyist op internet de goedkoopste namaak cartridges vanuit China kan aanbieden. Deze hobbyisten zijn wat wij noemen, dozen schuivers. Ze bestellen de goedkoopste cartridges uit China en schuiven die zo snel mogelijk weer door naar u. Dit zonder te kijken naar de kwaliteit van de cartridges. Wij bij CartridgeCity testen alle Huismerk cartridges die wij verkopen van te voren uitvoerig voordat wij overgaan met het leveren van dat type patroon. Zo hebben wij verschillende leveranciers voor verschillende cartridges die over de hele wereld zitten.

[porto_product title=”OKI 44917602 Huismerk Toner” view=”grid” id=”7372″]

Huismerk Cartridge

Waarom zou u voor onze Huismerk cartridges kiezen? Zo als hierboven staat worden bij ons alle Huismerk cartridges op kwaliteit en inhoud getest. Dit betekend dat u te allen tijde een goed werkend product van ons krijgt geleverd en wij geven hier ook 100% garantie op, zo lang er toner of inkt in de cartridge zit heeft u er garantie op. Daarnaast betaald u voor de originele cartridges vaan een aanzienlijk bedrag voor het merk. Hier worden de salarissen van de topmannen bij deze multinationals betaald en natuurlijk de reclame en promotie kosten die ze maken om hun product onder de aandacht te brengen. Bij de huismerk cartridges betaald u niet voor belachelijk hoge salarissen of dure promotie campagnes. Bij huismerk cartridges betaald u voornamelijk voor wat u krijgt, de cartridge met meer inhoud.

Nu in ons assortiment: de OKI 44917602

Heeft u een OKI B431 printer of een OKI MB491 dan kunt u gebruik maken van de XXL cartridges de OKI 44917602. Hier hebben we nu ook een kwalitatief uitstekend alternatief voor. Met de CartridgeCity Huismerk 44917602 kunt u 13.000 pagina afdrukken.

Net als elke andere webwinkel werkt CartridgeCity.nl alleen door (tijdelijke) "cookies" te plaatsen op uw computer. We maken GEEN gebruik van Google Analytics!