Oki 44917602 Blog

Beste koop: OKI 44917602 toner

Bij CartridgeCity leveren we naast de originele inkt- en tonercartridges, ook Huismerk cartridges. Vaak heeft het Huismerk cartridge een wat besmette naam. Dit komt omdat iedere hobbyist op internet de goedkoopste namaak cartridges vanuit China kan aanbieden. Deze hobbyisten zijn wat wij noemen, dozen schuivers. Ze bestellen de goedkoopste cartridges uit China en schuiven die zo snel mogelijk weer door naar u. Dit zonder te kijken naar de kwaliteit van de cartridges. Wij bij CartridgeCity testen alle Huismerk cartridges die wij verkopen van te voren uitvoerig voordat wij overgaan met het leveren van dat type patroon. Zo hebben wij verschillende leveranciers voor verschillende cartridges die over de hele wereld zitten.

[porto_product title=”OKI 44917602 Huismerk Toner” view=”grid” id=”7372″]

Huismerk Cartridge

Waarom zou u voor onze Huismerk cartridges kiezen? Zo als hierboven staat worden bij ons alle Huismerk cartridges op kwaliteit en inhoud getest. Dit betekend dat u te allen tijde een goed werkend product van ons krijgt geleverd en wij geven hier ook 100% garantie op, zo lang er toner of inkt in de cartridge zit heeft u er garantie op. Daarnaast betaald u voor de originele cartridges vaan een aanzienlijk bedrag voor het merk. Hier worden de salarissen van de topmannen bij deze multinationals betaald en natuurlijk de reclame en promotie kosten die ze maken om hun product onder de aandacht te brengen. Bij de huismerk cartridges betaald u niet voor belachelijk hoge salarissen of dure promotie campagnes. Bij huismerk cartridges betaald u voornamelijk voor wat u krijgt, de cartridge met meer inhoud.

Nu in ons assortiment: de OKI 44917602

Heeft u een OKI B431 printer of een OKI MB491 dan kunt u gebruik maken van de XXL cartridges de OKI 44917602. Hier hebben we nu ook een kwalitatief uitstekend alternatief voor. Met de CartridgeCity Huismerk 44917602 kunt u 13.000 pagina afdrukken.

Gratis verzending op alle orders boven de: NL € 50,- | BE € 100,-

 

Nederland
Gratis verzending op alle orders met een orderwaarde van € 50,- of meer. Daaronder rekenen wij u € 5,95 aan verzendbijdrage.

 

België
Gratis verzending op alle orders met een orderwaarde van € 100,- of meer. Daaronder rekenen wij u € 9,95 aan verzendbijdrage.

 

Uw bestelling afhalen in onze winkel is natuurlijk altijd gratis!

 

Sluiten
Zoeken sluiten
[wd_asp id=2]
[wd_asp id=6]

Haal uw bestelling (vandaag al)

op in onze winkel!

Bestel tot een uur voor sluitingstijd en haal vandaag al uw bestelling op in onze winkel in Hoorn aan het Breed nummer 8 (mits op voorraad).

Winkel:
Breed 8
1621 KB, Hoorn
0229 214 334
klantenservice@cartridgecity.nl

Sluiten

Maandag t/m zaterdag voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Bestelt u voor 15:00 op maandag t/m zaterdag dan gaat uw bestelling die zelfde dag nog met DHL mee. 80% van de pakketten levert DHL de volgende dag (behalve op zondag). Het kan dus helaas voorkomen dat uw bestelling 1 of 2 dagen later wordt geleverd door DHL. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

Sluiten

Net als elke andere webwinkel werkt CartridgeCity.nl alleen door (tijdelijke) "cookies" te plaatsen op uw computer. We maken GEEN gebruik van Google Analytics!